Duopad Handledsstöd - Rosa

85.00 SEK

Duopad förebygger och lindrar musarm. Den är anpassad efter en aktiv vardag var du än befinner dig. Du sätter fast den på handleden. Den avlastar, är följsam och ger ett skönt stöd när du jobbar, spelar eller skriver. Den är anpassad efter en aktiv vardag var du än befinner dig. Duopad är en lätt kudde som fästs runt handleden med kardborrband.

Med Duopad lyfts handleden upp en bit från skrivbordet och ger blodkärl och nerver fri passage genom karpaltunneln i handleden. Perfekt för dig som studerar, spelar eller tillbringar många timmar framför skärmen i jobbet. Duopad är enkel att ta med och låter dig arbeta fritt vid datorn. Du är inte beroende av en speciell ergonomisk mus, musmatta eller tangentbord utan kan enkelt sitta överallt och jobba.

Karpaltunnelsyndrom uppstår när nerver och blodkärl i handleden upprepade gånger hamnar i kläm under långa perioder, ofta framkallade från just användning av datormus och då handleden hamnar i ett böjt läge. Men med Duopad får du en stadig blodtillförsel genom hela armen och minskar således även risken för att drabbas av musarm.

Duopad har utvecklats under många år och är nu en beprövad och tillförlitlig produkt som rekommenderas av både sjukgymnaster och ergonomer, dels i förebyggande syfte och även som en effektiv behandlingsmetod.  Vikt: 4 gram.